Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς – Ανείπωτος πόνος και οργή για το φόνο της κόρης τους

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον πόνο των γονιών της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Όπως λέει ο πατέρας της, το κορίτσι του ήταν άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και αυτές οι διακοπές στην Φολέγανδρο ήταν οι πρώτες που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της.

Μιλώντας στο MEGA συγκλονίζει, και ζητά ο δράστης να καταδικαστεί σε ισόβια, ώστε να τιμωρηθεί πραγματικά για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς ζητάει το παιδί της να είναι το τελευταίο θύμα, άνανδρων, συμπεριφορών. Τα λόγια τους ραγίζουν καρδιές.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφο της αλλά και η τοπική κοινωνία στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο καταγωγής της.

«Οι πρώτες της διακοπές»

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας θρηνούν από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την είδηση για τη δολοφονία της. Οργισμένοι προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ο πατέρας της μιλώντας στο Μega ξεσπά: «Ήταν μια άριστη φοιτήτρια, φαρμακοποιός και τις πρώτες διακοπές που πήγε στη ζωή της μετά το πτυχίο της, την εξαπάτησε…και έγινε αυτό που έγινε».

«Να είναι η τελευταία “Γαρυφαλλιά”»

Η νεαρή γυναίκα, αφοσιωμένη κυρίως στην επιστήμη της καθώς σπούδασε φαρμακοποιός, γνώρισε πριν από λίγο διάστημα τον άνδρα που έμελλε, με αυτό τον )αποτρόπαιο, σκληρό και ανάλγητο τρόπο, να της στερήσει τη ζωή. Η μητέρα της ζητάει το παιδί της να είναι το τελευταίο θύμα, άνανδρων, συμπεριφορών.

«Γνώριζαν τη σχέση, όχι το δράστη»

Χαρούμενη για τη σχέση της, η 26χρονη σχεδίαζε τις διακοπές τους, χωρίς να μπορεί να φανταστεί την κατάληξη που θα είχαν.

«Γνώριζαν την σχέση της κόρης του με τον δράστη. Ήταν ανακουφιστικό για αυτούς το γεγονός ότι ήταν κάτοικος και είχε μεγαλώσει σε μια γειτονική κωμόπολη. Αυτό τους καθησύχαζε, για αυτό το λόγο και για πρώτη φορά συναίνεσαν στο να πάει το ιδιαιτέρα συντηρητικό αυτό κορίτσι, μόνη της διακοπές», είπε σχετικά ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Άριστη φοιτήτρια

Η νεαρή κοπέλα ήταν πάντα μία άριστη φοιτήτρια η οποία δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ο πατέρας της λέει χαρακτηριστικά στο Mega ότι ο 30χρονος, καθ΄ ομολογίαν δράστης την εξαπάτησε.

Σας είχε πει ποτέ κάτι η κόρη σας; Κάποιο πρόβλημα, να της συμπεριφερθεί άσχημα;

«Όχι και δεν είχε και καμία σχέση μεγάλη μαζί του, αυτός την εξαπάτησε, το κορίτσι μας ήταν μικρό και άβγαλτο…Να φάει ισόβια, να σαπίσει στη φυλακή».

Οι γονείς της Γαρυφαλλιάς θα δηλώσουν μέσω του νομικού εκπροσώπου τους, Αλέξη Κούγια, τις επόμενες ημέρες δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώπιον του ανακριτή Νάξου σε βάρος του 30χρονου καθ΄ ομολογίαν δράστη της ανθρωποκτονίας της κόρης τους.