Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την 36χρονη που κάηκε ζωντανή (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τρίτης μία γυναίκα 36 ετών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε να καίγεται σε πρασιά πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 36χρονη με καταγωγή από τη Γεωργία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το σώμα τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται. Σημειώνεται, ότι για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες που έγινε το συμβάν.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ στη συνέχεια ιατροδικαστής ο οποίος και θα διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας

Οι μαρτυρίες

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με άλλη μάρτυρα που είδε το πτώμα, είπε πως τής φάνηκε πως πρόκειται για άντρα, ο οποίος δεν είχε ίχνη φωτιάς και πιθανότητα έπεσε από τον τέταρτο όροφο της οικοδομής.

Πηγή: grtimes

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δένδιας: Με καινοτομία, νέες τεχνολογίες και νέα Δομή Δυνάμεων προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση
16 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητά του»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: «Μείζον πολιτικό ζήτημα η ευθεία αμφισβήτηση της δικαιοσύνης»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Γάζα: Νεκροί Παλαιστίνιοι αστυνομικοί από ισραηλινό βομβαρδισμό
16 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Σημείο αναφοράς οι πραγματογνωμοσύνες που θα μπουν στη δικογραφία»
16 Φεβρουαρίου, 2025
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: 1.300 σεισμοί από την 1η Φεβρουαρίου
16 Φεβρουαρίου, 2025
«Κλείδωσαν» οι συνομιλίες ΗΠΑ – Ρωσίας την ερχόμενη εβδομάδα στο Ριάντ
16 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικές ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά
16 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Η ΝΔ επιχειρεί «μπάζωμα παντού», στην Ελλάδα και την Ευρώπη
16 Φεβρουαρίου, 2025