Συγκλονίζουν τα ευρήματα της νεκροτομής της άτυχης Έλενας – Κάηκε ζωντανά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στηη νεκροτομή που διενήργησε το πρωί η Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της Έλενας επήλθε από πλήρης απανθράκωση συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Φρικτά τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής που διενεργήθηκε επί της σορού της άτυχης 32χρονης Έλενας Κυριάκου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή που διενήργησε το πρωί η Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της άτυχης 32χρονης επήλθε από πλήρης απανθράκωση συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος. Όπως προκύπτει από τα ευρήματα, η 32χρονη κάηκε στην προσπάθεια της να εξέλθει από τα συντρίμμια του οχήματος της και ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν η άτυχη 32χρονη, έφευγε από πάρτι γενεθλίων, το οποίο έλαβε χώρα σε εστιατόριο που διατηρεί η οικογένειά της, στο σκοπευτήριο της Τερσεφάνου.

Ο χάρος, της έστησε καρτέρι, στη συμβολή με τον παλιό δρόμο Λάρνακας-Λεμεσού, αφού σύμφωνα με την Αστυνομία δεν σταμάτησε σε αλτ. Ακολούθως το όχημα της 32χρονης προσέκρουσε σε δέντρο που βρισκόταν περίπου εννιά μέτρα μακριά και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Στη συνέχεια, το όχημά της τυλίχθηκε στις φλόγες και η άτυχη Έλενα απανθρακώθηκε στα συντρίμμια.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά και ανέσυραν τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος ήταν διερχόμενος οδηγός, ο οποίος είδε το όχημα να φλέγεται και προσπάθησε να βοηθήσει την 32χρονη, ωστόσο το όχημα καιγόταν εξολοκλήρου και η νεαρή είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη Έλενα καταλείπει παιδί οτκώ ετών.

Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ
Ο θάνατος της 32χρονης σκόρπισε θλίψη και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, από το οποίο αποφοίτησε.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΤΕΠΑΚ, «η Έλενα αποφοίτησε από το προπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής το 2011 και το 2013 από το Μάστερ Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων».

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσας.

Σε ανακοίνωση του, το Tμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής αναφέρει «είναι με ιδιαίτερη θλίψη και συγκλονισμό που έχουμε πληροφορηθεί για τον αδόκητο χαμό της απόφοιτης μας Έλενας Κυριάκου, μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Λάρνακα. Η Έλενα υπήρξε εξαιρετική φοιτήτρια που εξελίχθηκε σε πετυχημένη επαγγελματία και πάνω από όλα σε σύζυγο και μητέρα ενός παιδιού.

Την αποχαιρετούμε με πολλή αγάπη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.»

Πηγή: https://www.reporter.com.cy/