Συναγερμός: Από αυτή την Οργάνωση φοβούνται χτύπημα μέσα στις γιορτές – Το απόρρητο έγγραφο

H Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής αστυνομίας βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα αυτες τις ημέρες.

Υπάρχουν φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στις γιορτές από την ενεργή ένοπλη οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) η οποία συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει επετειακές εμφανίσεις και μάλιστα τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την εφημερίαδα Realnews.

Το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τις «μάχες» μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ και των αντιεξουσιαστών και με τις εκκενώσεις καταλήψεων με τις γνωστές εικόνες κάνει πιο πιθανή την εκδήλωση ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.

Όπως λένε στην Αντιτρομοκρατική η «ΟΛΑ» συνηθίζει τις επετειακές εμφανίσεις και επιθέσεις λίγο πριν ή λίγο μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και πάντως μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 4 επιθέσεις και μάλιστα από τις πιο σοβαρές που έχει εκδηλώσει η συγκεκριμένη οργάνωση.

Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews η Αντιτρομοκρατική απέστειλε απόρρητο έγγραφο στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ζητώντας τη λήψη έκτακτων μετρων ασφαλείας κυρίως σε αστυνομικούς στόχους προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε ενδεχόμενο χτύπημα-εμφάνιση της «ΟΛΑ» που άλλωστε θεωρείται η πιο σοβαρή και αποτελεσματική εγχώρια ένοπλη οργάνωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην εφημερίδα Realnews.