Συναγερμός για την εξαφάνιση 47χρονου στην Κατερίνη

Από τις 15 Νοεμβρίου έχει εξαφανιστεί από την περιοχή της Κατερίνης ο 47χρονος Κωνσταντίνος Κουνατίδης – Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στις 15/11/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης, ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης, 47 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του, σήμερα στις 16/11/2020και προχώρησεστη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, καθώς ενδέχεται η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης έχει ύψος 1,80μ., έχει βάρος 85κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Παρακαλούμε για την προσοχή όλων, ώστε να βρεθεί ο Κωνσταντίνος και να επιστρέψει ασφαλής στους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

-Ad-