Συνάντηση Μητσοτάκη-Ζάεφ: Το ΑΠΕ έβγαλε ανακοίνωση… εσωτερικού και εξωτερικού!

«Ο κ. Μητσοτάκης έρχεται για να εγκαθιδρύσει ένα σκληρό κομματικό κράτος της δεξιάς το οποίο ταιριάζει σε αυτό της δεξιάς του ’60. Όταν δεν ταιριάζει ο νόμος με αυτά που θέλει αλλάζει το νόμο» τόνισε μεταξύ άλλων η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ΚΌΚΚΙΝΟ 105,5.

Η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε μάλιστα ότι «ο κ. Μητσοτάκης ως υπεύθυνος για τη λειτουργία του Αθηναϊκού Πρακτορείου έκανε το πρωτοφανές: έβγαλε μια ανακοίνωση για το εσωτερικό για τη συνάντησή του με τον κ. Ζάεφ και μια άλλη για το εξωτερικό για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» και πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι η προεκλογική διγλωσσία του κ. Μητσοτάκη είχε ως στόχο την κατάληψη και τη διατήρηση της καρέκλας του πρωθυπουργού».

Ερωτηθείσα για την εξαγορά της Forthnet, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει μία σειρά από απαντήσεις για την υπόθεση της εξαγοράς της forthnet όπως παρουσιάζεται από δημοσιεύματα. Υπάρχει ένα θέμα στο κατά πόσο ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ που έχει στην κατοχή του πολλά MME μπορεί να ελέγχει τις χρηματοροές μέσω των δικαιωμάτων προς ανταγωνιστικές ΠΑΕ, τις οποίες η κυβέρνηση μέσω των χειρισμών της στην ΕΡΤ φρόντισε να τις κατευθύνει στη Nova».