Συνεχίζει με «τρίποντο» η Ρεν

Επιστροφή (επιτέλους), στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά το φινάλε των αγώνων των Εθνικών ομάδων και το κουπόνι μας επιτέλους αρχίζει να γεμίζει με πολύ πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Σήμερα θα μεταφερθούμε σε Γαλλικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα τη Βρετάνη, εκεί όπου η Ευρωπαία Ρεν υποδέχεται την παραδοσιακή δύναμη της Μπορντό, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1.

Μάθε τα πάντα για Αναλύσεις Αγώνων

Ρεν: Αποφασισμένη να κρατήσει τα «δυο καρπούζια σε μια μασχάλη» είναι φέτος η Ρεν, η οποία παρότι δεν έχει πολλές ελπίδες για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει την 3η θέση στον όμιλό της και παράλληλα ψάχνει ακόμα μια σεζόν την 3άδα στη Λιγκ 1. Είναι δεδομένο πως έχει όλα τα φόντα και την ποιότητα να το κάνει, καθώς ο περσινός εξαιρετικός κορμός της έχει παραμείνει και αν η σεζόν ολοκληρωνόταν τώρα, θα ήταν ξανά επιτυχημένη. Κόντρα στην Μπορντό θα λείψει το μεγάλο ταλέντο του Γαλλικού ποδοσφαίρου, ο χαφ Καβαμινγκά, όμως ακόμα και έτσι έχει τον πρώτο λόγο.

Μπορντό: Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή του πρωταθλήματος για τους «Γιρονδίνους», καθώς είχε έρθει και δεύτερη σερί ήττα. Αυτή τη στιγμή η εικόνα της Μπορντό μόνο καλή δε δείχνει, όντας κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, με πολύ κακό ρεκόρ εκτός έδρας (έχει δεχθεί 9 γκολ στα τελευταία τρία εκτός). Κόντρα στη Ρεν η ομάδα του Γκασέ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της, όμως θα πρέπει να προσέξει πολύ στην άμυνα, καθώς η Ρεν παράγει συνεχώς φάσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν δεν είχε το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, η Ρεν θα μπορούσε ακόμα και να κοντράρει την Παρί στην κορυφή της Λιγκ 1. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, δυνατή έδρα και όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Η Μπορντό εκτός έδρας συνήθως αφήνεται στις ορέξεις των αντιπάλων της και ο άσος στο 1.90 από το ασιατικό χάντικαπ της Bet365 θα μας απασχολήσει.