Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διπλή εξαφάνιση στη Σίκινο

Μεγαλώνει η αγωνία για τις δύο τουρίστρια που εξαφανίστηκαν στο νησί της Σικίνου.

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση των δύο τουριστριών από τη Γαλλία, που αγνοούνται από την Παρασκευή.

Η μία από τις δύο γυναίκες, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται, ξεκίνησε για πεζοπορία στις 5:49 το πρωί της Παρασκευής, όταν και προσπάθησε να επικοινωνήσει για πρώτη φορά με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο διέμενε. Ο ξενοδόχος δέχθηκε και δεύτερη κλήση στις 6:12 και τρίτη στις 6:13.

Ο ξενοδόχος, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News», βλέποντας τις κλήσεις της γαλλίδας πελάτισσάς του, στέλνει μήνυμα στις 7:24, ρωτώντας αν είναι όλα καλά. Η γυναίκα απάντησε στον άνδρα, λέγοντάς του πως έχει πέσει και δεν αισθάνεται πολύ καλά.

Μια ώρα αργότερα ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή, αλλά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, καθώς ο ξενοδόχος δεν μιλά γαλλικά και η 73χρονη δεν μιλά αγγλικά. Εκεί χάθηκε χρόνος.




Ο Ηλίας Γαβανάς, ιδιοκτήτης του καταλύματος που είχε και την αγωνιώδη επικοινωνία με τη μία αγνοούμενη, μίλησε στην εκπομπή «Live News», χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως «ιδιαίτερα στενάχωρη».

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ξύπνησα ήταν να της στείλω ένα μήνυμα, για να δω τι έχει συμβεί. Βλέπω ότι δεν απαντάει και την παίρνω τηλέφωνο. Στο τρίτο τηλέφωνο που της έκανα απάντησε. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει στα αγγλικά. Μου έλεγε κάτι λέξεις που δεν μπορούσα να καταλάβω και κλείνει το τηλέφωνο και μου στέλνει τη φωτογραφία».