Συνελήφθη 56χρονη που έκλεψε χρήματα από σπίτι στο οποίο εργαζόταν

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, απογευματινές ώρες χθες (1-10-2024), 56χρονη αλλοδαπή για κλοπή από οικία στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, κάτοικος οικίας στην περιοχή της Γλυφάδας διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό από την οικία της και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν οικιακή βοηθό και τη μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Εκεί όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 56χρονη εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη και επωφελούμενη την απουσία ή την έλλειψη προσοχής των ιδιοκτητών της οικίας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό από την εν λόγω οικία.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι στερείται εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη χώρα ενώ στην κατοχή της βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τουρκία: Μποϊκοτάζ στην αγορά κατά της σύλληψης Ιμάμογλου – Διετάχθη εισαγγελική έρευνα
1 Απριλίου, 2025
Κορωπί: Ο 51χρονος με το κατσαβίδι είχε καταδικαστεί για τον βιασμό συντρόφου του – Η εμμονή με δικηγόρο και τα βασανιστήρια σε παιδική ηλικία
1 Απριλίου, 2025
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στα Άνω Πατήσια
1 Απριλίου, 2025
Τέμπη: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι σταθμαρχών που «εκπαιδεύονται» με γελάκια στις κονσόλες μετά την τραγωδία – «Μην τραβήξει κανείς καμιά φωτογραφία»
1 Απριλίου, 2025
Κακοκαιρία: Η πλημμυρισμένη Πάρος από το διάστημα – Δορυφορική εικόνα
1 Απριλίου, 2025
Γαλλία: Βγαίνει στην αντεπίθεση η Λεπέν – Το καλοκαίρι του 2026 η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της
1 Απριλίου, 2025
FIRS: Το Νέο Όπλο του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της ρωσικής διείσδυσης
1 Απριλίου, 2025
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πάρος και Μύκονος μετά τη σφοδρή κακοκαιρία – Εικόνες καταστροφής
1 Απριλίου, 2025
Η Μόσχα εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις των ΗΠΑ για την Ουκρανία, αλλά έχει τις δικές της προτεραιότητες, λέει ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών
1 Απριλίου, 2025
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα «κίτρινης» ή «κόκκινης» κάρτας σε υπουργούς
1 Απριλίου, 2025