Συνεργασία της Anytime με τη Nova για το αφιέρωμα στον Πέδρο Αλμοδόβαρ

H Anytime ήταν χορηγός του αποκλειστικού αφιερώματος που ετοίμασε τον Μάιο η Nova για τον Πέδρο Αμλοδόβαρ και προβλήθηκε στα κανάλια Novacinema, στα οποία προβάλλονται καθημερινά πρεμιέρες και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Tο αφιέρωμα συμπεριελάμβανε μερικές από τις πιο γνωστές και πρόσφατες ταινίες του πολυβραβευμένου Ισπανού σκηνοθέτη, με αποκορύφωμα την τελευταία του ταινία, «Πόνος και Δόξα», με τον Αντόνιο Μπαντέρας, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του, και την Πενέλοπε Κρουζ.

Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αλλά και για τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και προβλήθηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη Nova. Κάθε ταινία του αφιερώματος προβαλλόταν κάθε Πέμπτη του Μαΐου, στις 22:00 και οι συνδρομητές της Nova είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πολύχρωμο σύμπαν του Πέδρο Αλμοδόβαρ με χορηγό την Anytime.

H χορηγία περιελάμβανε ένα creative media plan με προνομιακή τοποθέτηση των spots του χορηγού και tags στα trailers του αφιερώματος στα κανάλια Novacinema. Μέσω της χορηγίας, ένα premium brand, όπως η Anytime, συνδέθηκε με ιδανικό τρόπο με την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του κινηματογραφικού περιεχομένου των καναλιών Novacinema.

Τα κανάλια Novacinema διαθέτουν μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο προβάλλοντας τις καλύτερες πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, τις πιο πρόσφατες οσκαρικές ταινίες και τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, λίγο μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, καθώς επίσης και τις καλύτερες ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική.