Σύνταγμα: Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Οι πρώτες εικόνες

Σε εξέλιξη βρίσκεται και νέα διαδήλωση από αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά και των μέτρων για την πανδημία.

Όλα αυτά την ώρα που καταγράφεται «έκρηξη» νέων κρουσμάτων κορονοϊού, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 2.972 νέες μολύνσεις μόνο το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα.

Στην Αττική δε, όπου γίνεται η νέα συγκέντρωση, καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες 1.266 (!) νέα κρούσματα (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων).

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν ξανά, λοιπόν, στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και πανό που γράφουν συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον», πολίτες ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται από τις 18:00 στο Σύνταγμα, με αίτημα «μια ζωή ελεύθερη όπως την αξίζουμε» όπως άλλωστε έγραφαν και στο κάλεσμά τους.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Σύνταγμα

-Ad-