Σύνταγμα: Απίστευτες στο Μετρό – Δάγκωσε αστυνομικό (pics)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Μετρό Συντάγματος όταν ο επιβάτης του μετρό, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα δάγκωσε το χέρι του αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€ στον 38χρονο άνδρα όπου ύστερα από μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τους αστυνομικούς, ο παραβάτης έγινε έξω φρενών.

Δίχως να χάσει λεπτό, ο δράστης έπιασε τον αστυνομικό κάνοντας του κεφαλοκλείδωμα με τον έτερο συνάδελφο του να σπεύδει άμεσα προς βοήθεια. Ταυτόχρονα ο δράστης άρχισε να δαγκώνει με μανία τον αστυνομικό προκαλώντας του τραύματα όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

 


 

Δίχως να χάσει πολύτιμο χρόνο ο αστυνομικός παρόλο που δεχόταν επίθεση κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να του περάσει χειροπέδες. Ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί αυτή τη στιγμή στο Τ.Α Συντάγματος και αναμένει περιπολικό προκειμένου να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι φορέας ιατρικών νοσημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του securitynews.gr ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και οδηγείται για εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης.