Συντετριμμένη η αδερφή της Δώρας – Η συγκινητική ανάρτηση (pic)

Η Ρόδος αλλά και όλο το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί από τη δολοφονία γυναίκας στη μέση του δρόμου.

Ο δράστης αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών.

Συγκεκριμένα βρέθηκε νεκρός στην οικία του στην Κρεμαστή. Εκεί είχε αφήσει σημείωμα που έγραφε «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Το χρονικό
Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, έστησε καρτέρι σε μια 32χρονη με την οποία  είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Το θύμα, η 32χρονη Δώρα, διέμενε στην περιοχή. Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Συντετριμμένη η αδερφή της Δώρας

Απαρηγόρητη είναι η αδερφής της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Ρόδο.

Η μικρότερη αδερφή της δεν μπορεί να διαχειριστεί το πένθος της και γράφει στο Instagram πως «ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου». Αναλυτικά η ανάρτηση της αδερφής της αδικοχαμένης Δώρας: Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’αγαπώ».