Συντετριμμένη η γιαγιά της 12χρονης στην εισαγγελική πρόταση για τον βασικό κατηγορούμενο

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η γιαγιά της 12χρονης αναφορικά με την πρόταση της εισαγγελέως για τον βασικό κατηγορούμενο, αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η ανήλικη σήμερα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού. Η δικαστική λειτουργός πρότεινε την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης, για τα κακουργήματα του βιασμού ανήλικης αλλά και της μαστροπείας.

Συντετριμμένη είναι η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό και δηλώνει: «Δεν έχω να πω κάτι, είναι λάθος. Τώρα λένε, δεν το αθωώνει απλά έκανε μία πρόταση, η οποία δεν είναι σωστή αυτή η πρόταση» και επέμεινε λέγοντας «δεν είναι σωστό αυτό που έκανε».

Όσον αφορά τη νύφη της που η εισαγγελέας την κρίνει ένοχη για όλες τις κατηγορίες είπε: «Αυτό δεν έχει να πει τίποτα. Δεν έχει καμία απόδειξη και η νύφη δεν είναι ένοχη. Δεν έκανε κάτι τέτοιο στο παιδί της. Είναι αδύνατον».

Για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού και δήλωσε η γιαγιά της: «Πώς θέλετε να είναι με αυτά που βλέπει; Ένα ράκος είναι. Στεναχωριέται, κλαίει, χτυπιέται».