Συρεγγέλα για δημοσκοπήσεις: Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες των πολιτών

«Αντιλαμβανόμαστε, πλήρως, τις ανησυχίες των πολιτών», δήλωσε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, σχολιάζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων, ειδικά ως προς τα ζητήματα της υγείας και των σχολείων, και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η τετραετία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε, στο σύνολό του, το πρόγραμμά μας και τότε οι πολίτες θα κρίνουν αν κάναμε πράξη τις δεσμεύσεις μας».

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στον τομέα της υγείας, η κ. Συρεγγέλα σημείωσε: «ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πει ότι την τετραετία αυτή η κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στα ζητήματα της υγείας. Βλέπουμε, ήδη, ότι στο Ταμείο Ανάκαμψης έχουν ενταχθεί, για να αναβαθμιστούν, τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας και πως έχουν ξεκινήσει προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Αν κάποιος -όπως στο παρελθόν- σας πει πως με έναν νόμο και ένα άρθρο θα λύσει τα προβλήματα της υγείας, μάλλον θα σας πει ψέματα».

Τέλος, απαντώντας στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις κτιριακές υποδομές των σχολικών κτηρίων, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τόνισε: «Δεν μπορεί να λέμε ότι για όλα φταίει η κυβέρνηση. Τα σχολικά κτίρια δεν είναι αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης, αλλά της γενικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα των δήμων. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ανάγκες και το γνωρίζω και προσωπικά από τα σχολεία της Δυτικής Αθήνας όπου είμαι βουλευτής. Για τον λόγο αυτόν, από τη δική μας πλευρά, ως κυβέρνηση, μπήκαμε στη λογική να βοηθήσουμε στην κτιριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων μέσω της ΚΤ.ΥΠ., με το Πρόγραμμα “Μαριέττα Γιαννάκου”».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θεοδωρικάκος από Ηλεία:Με τον αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων
9 Φεβρουαρίου, 2025
Παύλος Πολάκης: Ξεκοκκαλίζουν τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης
9 Φεβρουαρίου, 2025
Πάνος Τουλιάτος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
9 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως 1.186 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως 1.186 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
9 Φεβρουαρίου, 2025
Υπόθεση Λεύκοβιτς: Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια για τον βιασμό της κόρης του και δεν μπήκε ούτε μια μέρα φυλακή
9 Φεβρουαρίου, 2025
Κώστας Τσιάρας: Κυβέρνηση και αγρότες είμαστε «στην ίδια όχθη του ποταμού»
9 Φεβρουαρίου, 2025
ΗΠΑ: Ο Τραμπ «κόβει» την πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα σε Μπλίνκεν και Σάλιβαν
9 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρτυρία που σοκάρει για τον δολοφόνο στη Λάρισα – «Μισούσε τους Ρομά, όπου τους έβρισκε τους σακάτευε στο ξύλο»
9 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλό φονικό στη Λάρισα: Καλάσνικοφ, χειροβομβίδα και δεκάδες σφαίρες μέσα στο ξυλουργείο του 60χρονου
9 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στην Σαντορίνη: «Οι εβδομάδες που έρχονται θα είναι δύσκολες»
9 Φεβρουαρίου, 2025