ΣΥΡΙΖΑ: 24 «άριστοι» εμβολιάστηκαν με δόσεις που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία

To πλιάτσικο γαλάζιων παιδιών στα εμβόλια για τον covid-19 προσλαμβάνει και πάλι πολιτικές διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις πως 24 “άριστοι” της Θεσσαλονίκης όχι απλώς παραβίασαν κάθε σειρά προτεραιότητας αλλά εμβολιάστηκαν με δόσεις που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία.

Το “σκάνδαλο” στο οποίο φέρονται να έχουν εμπλακεί και πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο να ζητάει την απομάκρυνσή τους παίρνει αναπόφευκτα πολιτικές διαστάσεις καθώς τα βέλη στρέφονται προς την προέδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας Βασιλικής Νάκου της οποίας η αποπομπή ζητείται από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την ώρα που τεράστιες ευθύνες καταλογίζονται και στην υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου που κατηγορείται από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προέβη σε ψευδείς δηλώσεις στη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με παρατυπίες στον εμβολιασμό έρχονται ως συνέχεια της αποκάλυψης πως κατά παραβίαση κάθε σειράς προτεραιότητας εμβολιάστηκε στη Χάλκη και ο γαλάζιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου -ο οποίος αργότερα συνέφαγε μαζί με άλλους και σε…ταβέρνα που άνοιξε ειδικά γι’ αυτόν- όπως επίσης και μετά τις καταγγελίες πως εμβολιάστηκε χωρίς να έχει έρθει η σειρά της και σύζυγος μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού!.

Το θέμα σε συνδυασμό με τις τραγικές καθυστερήσεις στον εμβολιασμό προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στελέχη του οποίου θυμίζουν τον “συνωστισμό” γαλάζιων στελεχών στα εμβολιαστικά κέντρα, για να κάνουν παρατύπως το εμβόλιο κατά του covid-19. Τότε σύμφωνα με το ρεπορτάζ την προσέλευση των “γαλάζιων” είχε ανακόψει ο ίδιος ο πρωθυπουργός “οι φωνές του οποίου ακούστηκαν μέχρι τις νερατζιές του Μαξίμου” όπως έλεγαν οι κυβερνητικές διαρροές.

Σε σχέση με τις αποκαλύψεις για τη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι “το πλιάτσικο των αρίστων της ΝΔ έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο Συνεχίζουν πιστά το παράδειγμα που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του”. Μετά τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Δωδεκανήσου ο οποίος έκλεψε τη σειρά κάποιου συμπολίτη μας έφτασαν στο σημείο να εμβολιάσουν παράτυπα “γαλάζια” στελέχη στη Θεσσαλονίκη με εμβόλια που προορίζονταν για μικρά παιδιά με αναπηρία. Η χυδαιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον και την πιο νοσηρή φαντασία”.

-Ad-