ΣΥΡΙΖΑ: Εκτίμηση για πάνω από 150.000 ψήφους

Tις 150.000 εκτιμάται ότι μπορεί να υπερβεί η συμμετοχή στις σημερινές εσωτερικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.Την εκτίμηση αυτή έκανε πιρν από λίγο ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ηλίας Νικολακόπουλος τονίζοντας πως τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε μιάμιση ώρα καθώς σε ορισμένα τμήματα έγινε χειρόγραφη καταγραφή των συμμετεχόντων στις κάλπες.

Σε δήλωσή του με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στις 9 μμ o κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μόνο στα εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ουρές.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ανέφερε ότι τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής θα γίνουν γνωστά κατά πάσα πιθανότητα αύριο Δευτέρα μέχρι το απόγευμα καθώς “η καταμέτρηση των σταυρών είναι μία μακρόσυρτη διαδικασία”.

Συγχρόνως θα γνωστοποιηθούν και τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις καταστατικές αλλαγές που εκκρεμούσαν από το Συνέδριο.

Ο κ. Νικολακόπουλος είπε ότι υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα στη διαδικασία η μεγάλη όμως πλειονότητα των οποίων αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.