ΣΥΡΙΖΑ: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Παπαδημητρίου για τον Σουλεϊμανί

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί – οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στην ΕΡΤ και κατά την αντιπαράθεση που είχε με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Πάνο Ρήγα, αναρωτήθηκε, απευθυνόμενος στον συνομιλητή του: «δεν χαρήκατε καθόλου που έφαγε τη μπόμπα ο Σουλεϊμάνί;».

-Ad-