ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακή αντεπίθεση για τις επιλογές της κυβέρνησης

Τα ερωτήματα της «επόμενης μέρας» θέτει επιτακτικά ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνοντας την αντιπολιτευτική του τακτική στις επιλογές της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την στήριξη εργαζομένων, επιχειρήσεων και συνολικά της ελληνικής οικονομίας.

Η Κουμουνδούρου τα τελευταία 24ωρα εντείνει την επικοινωνιακή της παρουσία κι έτσι μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα σε ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς, το Αττικόν, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της πανδημίας, όπως επίσης και την συμβολική και ουσιαστική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας του στο νοσοκομείο της Καστοριάς ήρθε η ώρα ενός νέου σποτ.

Σ’ αυτό, η ηθοποιός Άννα Ελεφέντη-που σημειωτέον πρωταγωνίστησε και στα τηλεοπτικά σποτς που είχε παρουσιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην εκδήλωση του Τάε Κβον Ντο τον Φεβρουάριο για να αποδομήσει την κυβερνητική πολιτική θέτει το ερώτημα εάν βγαίνοντας από το σπίτι «θα έχουμε δουλειές να πάμε».

Το βίντεο σχολίασε διαδικτυακά και ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας ότι αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα της «επόμενης ημέρας» καθώς απασχολεί κάθε σπίτι, κάθε εργαζόμενο, κάθε μικρομεσαίο και δυστυχώς «φαίνεται πως επιλέγει να απαντήσει η κυβέρνηση με την ζοφερή και αποτυχημένη συνταγή των μνημονίων, των περικοπών, των απολύσεων και της εργασιακής ζούγκλας».

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής αντεπίθεσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει το βράδυ της Τετάρτης τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του «Κόντρα» όπου αναμένεται να σχολιάσει και το πρωθυπουργικό διάγγελμα και τις αναφορές στο ισχυρό κράτος, την ενίσχυση του ΕΣΥ και την εσάνς πρόωρων εκλογών.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης θα ενημερώσει τους πολιτικούς συντάκτες για τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις προτάσεις του για υγεία και οικονομία έχοντας δίπλα του και τον τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθό.