ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Κάθε γνήσιος ακροδεξιός, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό

Άδωνις Γεωργιάδης Τσίπρας Πολάκης: «Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης, τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον χυδαίο αντιπερισπασμό του υπουργού Ανάπτυξης σχετικά με το σκάνδαλο Novartis

Άδωνις Γεωργιάδης Τσίπρας Πολάκης: Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.

Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον.»

Η δήλωση Γεωργιάδη:
«Εδώ και μέρες ο κύριος με καλεί δημοσίως να αποκαλυψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω» είπε συγκεκριμένα ο Αδ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ο ερευνώμενος στο -Gate: «Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος  και ο κύριος για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς. Καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Εκκενώστε»: Ένα Σατιρικό Ψηφιδωτό της Σύγχρονης Κοινωνίας
4 Μαρτίου, 2025
Λέμβος με 42 μετανάστες στη Γαύδο την Καθαρά Δευτέρα
4 Μαρτίου, 2025
Στρατηγικό αποθεματικό κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε ο Τραμπ – Στην κατιούσα το δικό του meme coin
4 Μαρτίου, 2025
Live από τη Βουλή η συζήτηση της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Χ. Τριαντόπουλο
4 Μαρτίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Ξεσπά ο γιος του κατά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου – «Κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς»
4 Μαρτίου, 2025
Κρήτη: Ανήλικος επιβάτης πλοίου υπέστη ηλεκτροπληξία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
4 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Τον τσάκωσαν σε αυλή σχολείου
4 Μαρτίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Σήμερα η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας
4 Μαρτίου, 2025
Η αποστομωτική απάντηση του Νίκου Πλακιά στα σενάρια για το κορίτσι που στάθηκε απέναντι στον «Αίαντα» της ΕΛ.ΑΣ.
4 Μαρτίου, 2025
Ντόλι Πάρτον: Πέθανε ο σύζυγός της – Αποτέλεσε έμπνευση για το τραγούδι «Jolene»
4 Μαρτίου, 2025