ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Αφού επιχείρησε να δημιουργήσει προσδοκίες στους καλλιτέχνες εξαφανίστηκε

Κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στρέφεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας «εδώ και τρεις ημέρες έχει υποσχεθεί με προσωπικό του μήνυμα στους καλλιτέχνες ότι θα πάρει πίσω το έκτρωμα του Προεδρικού Διατάγματος που υποβαθμίζει τα πτυχία τους. Αφού επιχείρησε να δημιουργήσει προσδοκίες μετά εξαφανίστηκε και αυτός και οι υπουργοί του».

«Όπως αποδεικνύεται οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες του Σαββάτου δεν είχαν άλλο σκοπό από το να διασπάσουν το μέτωπο των καλλιτεχνών, να αναβάλλουν τη μαζική παραίτηση των καθηγητών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και να μπλοκάρουν τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση» αναφέρει και επισημαίνει: «Ο κ. Μητσοτάκης από προχθές – προσωπικά ο ίδιος – συμμετέχει στον εμπαιγμό των καλλιτεχνών που όλο αυτό το διάστημα είχαν αναλάβει η κ. Κεραμέως, ο κ. Βορίδης, η κ. Μενδώνη και ο κ. Γιατρομανωλάκης. Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να λένε ψέματα και να εξυπηρετούν συμφέροντα. Το δίκιο των καλλιτεχνών είναι γι’ αυτούς ψιλά γράμματα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, στέκεται στο πλευρό όλων των καλλιτεχνών όλων των κλάδων που θα λάβουν μέρος στην απεργία της Τετάρτης 1/2 και της Πέμπτης 2/2 και που θα βρίσκονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε να ακουστεί μια ισχυρή φωνή προκειμένου να καταργηθεί το Προεδρικό Διάταγμα και να κοπεί το δούλεμα της κυβέρνησης στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η κοροϊδία Μητσοτάκη και των θλιβερών υπουργών του δεν θα περάσει» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025
«Όπως τον ανάθρεψα, όπως τον καμάρωνα, δε θα γυρίσει ποτέ ξανά»: Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου
24 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση Μητσοτάκη για την Ουκρανία: Η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φρίντριχ Μερτς: «Ο κόσμος δεν πρόκειται να μας περιμένει» – Ελπίζει να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βουλιαγμένη: Η πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τη φωτιά σε διαμέρισμα
24 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΚΠΑ για σεισμούς στις Κυκλάδες: «Σβήνει» σταδιακά η σεισμικότητα – Ηρεμούν τα Ρίχτερ, κανένας σεισμός πάνω από 4 R
24 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του – «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
24 Φεβρουαρίου, 2025