ΣΥΡΙΖΑ: Η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή

“Η φθορά του κ. Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ό,τι σώζεται”. Στην άποψη αυτή έχει καταλήξει η Κουμουνδούρου εκτιμώντας ότι αργά ή γρήγορα ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές επιδιώκοντας να βάλει φρένο στην ραγδαία πτώση της κυβέρνησής του.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εκπέμψει και από τη Θεσσαλονίκη αυτό το μήνυμα τονίζοντας συγχρόνως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να αποτελέσει τον κεντρικό κορμό μιας προοδευτικής διακυβέρνησης που θα υλοποιήσει ένα διαφορετικό,- από αυτό του κ. Μητσοτάκη-, σχέδιο για τη χώρα.

Η επίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι ολομέτωπη. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον χαρακτήρισε φοβισμένο και άτολμο σχολιάζοντας την εμφάνισή του στη ΔΕΘ διαπίστωσε εν συνεχεία ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε “απάτη” με το δήθεν πακέτο ελαφρύνσεων, που δεν ήταν παρά επανάληψη μέτρων που είναι σε ισχύ και νέα μέτρα υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων. Μάλιστα σήμερα η Κουμουνδούρου με αφορμή την υπόθεση Μπογδάνου που προώθησε λίστα με ονόματα νηπίων στο διαδίκτυο ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποκάλεσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό “Μπογδάνο”.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση λένε πως “η σιωπή Μητσοτάκη επικροτεί τη φασιστική αποκάλυψη ονομάτων νηπίων από τον Μπογδάνο” σχολιάζοντας την ατολμία του πρωθυπουργού να διαγράψει τον βουλευτή που επιδόθηκε σε “κρεσέντο μισανθρωπισμού”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης προτίμησε τη σιωπή και σε άλλες περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς γαλάζιων βουλευτών. Τα ίδια έκανε με το σεξιστικό παραλήρημα του κ. Καλλιάνου κατά 17χρονης, που είχε καταγγείλει βιασμό, τα ίδια έκανε και όταν ο κ. Λοβέρδος νομιμοποιούσε την ενδοοικογενειακή βία λέγοντας ότι μπορεί κάποιος να χτυπάει τη γυναίκα του αλλά να είναι καλός πατέρας. Επίσης, ο πρωθυπουργός δεν αντέδρασε όταν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφιζαν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση θυμίζουν παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Για την Κουμουνδούρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής γι’ αυτό κι έχει μαζέψει ό,τι ακροδεξιό απολειφάδι υπάρχει στη ΝΔ και υπουργοποιεί τους υμνητές της Χούντας. “Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνησή του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος” τονίζουν παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.