ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο

«Η κυβέρνηση και τα στελέχη της πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ σε Αυστραλιανή εταιρεία»,υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όταν σε λίγο τα νοικοκυριά θα αρχίσουν να βγάζουν στο σφυρί τα ασημικά για να μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, τότε να δούμε ποιος θα πανηγυρίζει και ποιος θα κλαίει», σχολιάζει, τονίζοντας ότι «η ιδιωτικοποίηση δικτύων και υποδομών που έχουν φτιαχτεί από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου και αποτελούν περιουσία του λαού μας, στη πραγματικότητα, και με όρους αγοράς, δεν μπορούν να αποτιμηθούν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αξία τους είναι ανεκτίμητη και για τα νοικοκυριά αλλά και για την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Όλες οι προηγμένες χώρες σε συνθήκες ενεργειακής μετάβασης και κρίσης ακρίβειας ενισχύουν το δημόσιο έλεγχο σε δίκτυα και υποδομές», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Συνεχίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση πως «ακολουθεί το μοντέλο τριτοκοσμικών κρατών και τα ξεπουλά όλα».

«Μόνο που οι επιπτώσεις αυτών των επιλογών θα αρχίσουν πολύ σύντομα να γίνονται εμφανείς στο πορτοφόλι κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα», προειδοποιεί και καταλήγει:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο, φτωχοποιεί την κοινωνία, κυβερνά για λογαριασμό μεγάλων συμφερόντων. Σύντομα θα πάρει το λογαριασμό που της αξίζει από την ελληνική κοινωνία».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΠΟΥ: Οι ΗΠΑ δεν επικοινωνούν πλέον μαζί μας για τη γρίπη των πτηνών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μόναχο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ποιος είναι ο 53χρονος κακοποιός που συνελήφθη μετά από 17 χρόνια για τη ληστεία σε τράπεζα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος δικηγόρου για αναρτήσεις που στοχοποιούν την ηγεσία του Αρείου Πάγου και τον ανακριτή των Τεμπών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τάκης Οικονομόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: «Αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει ομήρους θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία τις Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός
13 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς καλεί σε τριήμερες κινητοποιήσεις σε όλον τον κόσμο ενάντια στο σχέδιο εκτοπισμού των Παλαιστινίων
13 Φεβρουαρίου, 2025
Καθηγήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από προϊστάμενό τους
13 Φεβρουαρίου, 2025
Υποψήφια η Σαουδική Αραβία για τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025