ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ αντιμετωπίζει τις φυσικές καταστροφές κάνοντας ψηφοθηρία πάνω στα καμμένα

Την αναλγησία με την οποία η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις φυσικές καταστροφές κάνοντας ψηφοθηρία πάνω στα καμμένα καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η αποπομπή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού από την κυβέρνηση δεν μπορεί κατά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να καλύψει την εντύπωση που προκάλεσε η αντίδρασή του στο video που αποκαλύπτει ότι η ΝΔ έδινε τσάντες με χρήματα στους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007 αλλά και το γεγονός ότι επιδιώκει με ψηφοθηρία και μερικές χιλιάδες ευρώ να κερδίζει εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης σχολίασε με δήλωσή του ότι ο πρώην υφυπουργός ΟΙκονομικών (Πέτρος Δούκας 2007) και νυν δήμαρχος Σπάρτης με τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης “συναγωνίζονταν σε κυνισμό, αλαζονεία και αναλγησία για το πώς κερδίζονται εκλογές πάνω στα καμμένα, τις εθνικές τραγωδίες και την ακρίβεια”

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αυτή η αλαζονεία διέπει όλη την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κνει λόγο για “πολιτική αναισθησία που χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση θυμίζοντας ότι μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο. “Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης” αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση. Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκτιμούν ότι ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό λόγω της ραγδαίας φθοράς του και ότι η καρατόμηση Λιβανού έγινε αστραπιαία για να εξυπηρετήσει τους επικοινωνιακούς λόγους που θέλουν τον πρωθυπουργό αυστηρό και να μην μην δείχνει την παραμικρή ανοχή σε τέτοια φαινόμενα. Όμως, όπως προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι ο ελληνικός λαός αυτή τη φορά τούς έχει μάθει καλά και στις κάλπες τούς ετοιμάζει μία δική τους “εποποιϊα”.