ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας για Μητσοτάκη: Τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε «ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου», προσθέτοντας ότι χαιρετίζει «τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη».

Σχολιάζει, δε, πως «τραγικός επίλογος της επίσκεψης» ήταν «ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Ικαρία μας, ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτήν την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη.

Η κακογουστιά όμως αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί.

Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή.

Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών.

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα.

Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων.

Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται “καταδρομικές αποβάσεις” και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα.

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ικαρίας

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025