ΣΥΡΙΖΑ: Με πυκνό πρεκλογικό πρόγραμμα και ομιλίες ο Τσίπρας

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διενέργειας των εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει αποφασίσει να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη ψηφοφορία κάνοντας εξαίρεση στην απόφασή του να μην ψηφίζει τα νομοθετήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας που έχει μπει και τυπικά σε προεκλογικό πρόγραμμα θα περιοδεύσει στην Μεσσηνία και θα μιλήσει στην πόλη της Καλαμάτας, ενώ το πρόγραμμα των περιοδειών του θα συνεχιστεί πυκνό και μέχρι το Πάσχα.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και η Ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού ασχολήθηκαν χθες με το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση και στην Πολιτική Γραμματεία προκειμένου να παρουσιαστεί επισήμως το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες η Κουμουνδούρου προγραμματίζει την πραγματοποίηση και της αναβληθείσης εκδήλωσης για την παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια και τις πρωτοβουλίες του κόμματος για την προστασία της πρώτης λαϊκής κατοικίας. Οι κομματικές εκδηλώσεις θα είναι πυκνές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να εγκρίνει το κυβερνητικό πρόγραμμα και ενδεχομένως και το σύνολο των ψηφοδελτίων του κόμματος.