ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και Οικονόμου που πουλάνε τρέλα- Να αντιληφθούν ότι υπάρχει όριο και στην αυτογελοιοποίηση

«Η ΝΔ και ο κ. Οικονόμου που για μια ακόμη φορά ‘πουλάνε τρέλα’ και μιλάνε για σκευωρία, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει ένα όριο ακόμη και στην αυτογελοιοποίηση», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σχολιάζει δε ότι «αν πάλι, σώνει και καλά, θέλουν να ασχοληθεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το χθεσινό διχαστικό παραλήρημα του κου Μητσοτάκη, ας πείσουν τον αρχηγό τους να σταματήσει να κρύβεται και να εμφανιστεί στη Βουλή, ως οφείλει, να δώσει απαντήσεις για τη σαπίλα του συστήματος των παρακολουθήσεων που έστησε στο Μαξίμου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει στην ανακοίνωση της ότι «οι εφημερίδες Documento, Εφημερίδα των Συντακτών, Το Βήμα, Τα Νέα, Δημοκρατία, Εστία, το insidestory.gr έχουν προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τον τρόπο που το Μέγαρο Μαξίμου έφερε το Predator στην Ελλάδα για να λειτουργεί από κοινού με την ΕΥΠ σε χώρο που ελέγχει η κυβέρνηση, τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης γύρω από τον εγκέφαλο κ. Μητσοτάκη και τα θύματα των παρακολουθήσεων με το κακόβουλο λογισμικό».

Επιπλέον τονίζει πως «ούτε ένα από τα θύματα, ακόμα και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αμφισβητήσει πως έχει πέσει θύμα παρακολούθησης με το Predator, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σήμερα το παραδέχθηκε και δημοσίως».

Επίσης αναφέρει πως «ούτε ένας δεν έχει τολμήσει να προσφύγει κατά του Documento, ούτε φυσικά κατά του Βήματος που επιβεβαίωσε πλήρως τη λίστα των παρακολουθούμενων πολιτικών, μελών της κυβέρνησης, υπουργών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών». «Και φυσικά», προσθέτει, «ο κ. Οικονόμου όχι μόνο δεν διέψευσε, αλλά σχεδόν επιβεβαίωσε πως υπουργοί που παρακολουθούνταν με το Predator είναι και σε επίσημες επισυνδέσεις της ΕΥΠ».

-Ad-