ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει ποιοι συνεργάτες του έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη

Στην υπόθεση που αφορά τον Μένιο Φουρθιώτη αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Υπενθυμίζεται ότι, ο παρουσιαστής προσήχθη σήμερα (27/04) στη ΓΑΔΑ, με την Αστυνομία να κάνει έρευνα στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα.

Η ερευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο πραγματοποιήθηκε με εντολή εισαγγελέα, στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ στο σπίτι του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «οι τελευταίες εξελίξεις και οι διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. γύρω από τον κ. Φουρθιώτη φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις σοκαριστικές καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη». Προσθέτει ακόμη ότι «επιβεβαιώνουν όμως και ότι το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει ανεξέλεγκτο στην Ελλάδα της ΝΔ, βάζοντας για πολλοστή φορά στο στόχαστρό του ακόμα και δημοσιογράφους».

Ακολούθως, απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό, αναφέροντας: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι συνεργάτες του που έχουν σχέσεις με τον κ. Φουρθιώτη, όπως και ο ίδιος καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα, και τι είδους σχέσεις είναι αυτές, για να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξή του σε μισό αστυνομικό τμήμα».