ΣΥΡΙΖΑ: Οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα

«Ελπίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για τον Τουρισμό με τον κ. Βρανάκη, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου, να μην έχει ξαφνικά ανειλημμένες υποχρεώσεις ο αρμόδιος υπουργός», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Στ.Πέτσα.

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού, τον οποίο κάλυψε πλήρως, στοιχίζουν ανεπανόρθωτα στη χώρα, την οικονομία και τους εργαζόμενους σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Στ.Πέτσα.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «ελπίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη που ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το μεγαλεπήβολο σχέδιό του για τον Τουρισμό με τον κ. Βρανάκη, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από το Μέγαρο Μαξίμου, να μην έχει ξαφνικά ανειλημμένες υποχρεώσεις ο αρμόδιος υπουργός».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση του κ. Θεοχάρη, «μετά το πρωτοφανές μπάχαλο στον Τουρισμό» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η στοχοποίηση του υπουργού Τουρισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα, μόνο μικρότητα και μιζέρια δείχνει. Και πέφτει στο κενό».

-Ad-