ΣΥΡΙΖΑ: Παραδώσαμε σχεδόν έτοιμο το Μετρό της Θεσσαλονίκης (video)

Με ένα βίντεο διάρκειας 7’19’’ ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση για κωλυσιεργία στο έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως επί δικής του διακυβέρνησης είχε φτάσει ένα βήμα από την ολοκλήρωσή του.

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αντικείμενο το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο youtube του κόμματος θίγει το θέμα, κάνοντας μια αναδρομή σε όσα έχουν συμβεί γύρω από αυτό από το 1990 μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βίντεο επί 30 χρόνια δεν έγινε το παραμικρό, έτσι ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της δικής του διακυβέρνησης το Μετρό της Θεσσαλονίκης ήταν σχεδόν έτοιμο, όμως, οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη οδηγούν την περάτωση του έργο για μετά το 2023 και φέρνουν παράλληλα σπατάλη δημοσίου χρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο ανάρτησε στις επίσημες σελίδες που διατηρεί στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε τα προηγούμενα 24ωρα περιοδία στη συμπρωτεύουσα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το Μετρό της Θεσσαλονίκης σχεδόν έτοιμο. Μέσα σε 3 χρόνια πραγματοποιήσαμε αυτό που για 30 χρόνια έμοιαζε ακατόρθωτο», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μήνυμά του και πρόσθεσε: «Σήμερα, με τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη, η λειτουργία του Μετρό υπολογίζεται για μετά το 2023. Η ΝΔ σπαταλά χρόνο, δημόσιο χρήμα και δεν σέβεται την ιστορική μας κληρονομιά».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025