ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη 

Τα αποκαλυπτήρια της ταυτότητας του “Ανώτατου κυβερνητικου παράγοντα” που προσπάθησε σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Τζανερίκου να τον δωροδοκήσει προκειμένου να υπάρξει απόφαση για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις υποκλοπές αξιώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Στην Κουμουνδούρου ομιλούν για πρωτοφανείς παρεμβάσεις της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου στη Δικαιοσύνη καθώς ο ίδιος ο κ. Τζανερίκος με δηλώσεις του στο ieidiseis.gr όχι μόνο επιβεβαιώνει μία αρχική συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη αλλά συγχρόνως αναφέρεται σε επαφή με “ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα” . Σ’ αυτήν την επαφή ο συγκεκριμένος παράγοντας τον οποίο ο ανώτατος δικαστικός απειλεί να κατονομάσει εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να διαψεύδει τις αποκαλύψεις του, φέρεται να τού έταξε ως αντάλλαγμα μία θέση σε ανεξάρτητη Αρχή υπό την προϋπόθεση εκείνος να φροντίσει ώστε να μπει φραγμός από το α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου στο κόμμα “Ελληνες” του Κασιδιάρη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εμφανίζονται βέβαιοι ότι ο κ. Τζανερίκος “φωτογραφίζει” τον πρωθυπουργό ως τον ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα και μάλιστα στην ανακοίνωση της, η Κουμουνδούρου καλεί τον κ. Μητσοτάκη να μην κάνει τον ανήξερο για μία ακόμη φορά και να απαντήσει για τον παράγοντα αυτόν. “Τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί;” διερωτήθηκε ο ΣΥΡιζΑ ΠΣ σχολιάζοντας πως σε κάθε περίπτωση με αυτούς τους πρωτοφανείς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη στην Κεφαλλονιά όπου θα περιοδεύει και στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι.