ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει ποιος έδωσε εντολή παραποίησης εγγράφου του FBI για τον Λοβέρδο»

«Για λαθροχειρία σε επίσημο έγγραφο του FBI», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι «απαιτείται η διερεύνηση της υπόθεσης άμεσα, διαφορετικά θα αποδειχθεί πως αυτό το σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο Novartis είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα από την αποκάλυψη της λαθροχειρίας σε επίσημο αμερικανικό έγγραφο προκειμένου να σβηστεί το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου και να συγκαλυφθεί η μίζα που καταγραφόταν ότι έλαβε στο σκάνδαλο Novartis».

Ακολούθως κατηγορεί ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Δένδιας μένουν αδρανείς και δεν προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης στο υπουργείο Εξωτερικών. Αντίθετα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ‘Αδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προωθεί απόψεις του διορισμένου από τον κ. Μητσοτάκη γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη, σύμφωνα με τις οποίες όσοι καταγγέλλουν τη λαθροχειρία θα πρέπει να ζητήσουν και συγνώμη!».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «την ώρα που η Νέα Δημοκρατία έχει «υιοθετήσει» τον κ. Λοβέρδο, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κρύβεται για μια ακόμη φορά πίσω από τον κ. Μητσοτάκη. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025