ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Στροφή» σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία

Αλλαγή της ατζέντας και επιστροφή της πολιτικής συζήτησης στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιχειρώντας να “αποδράσει” από τη θεματολογία γύρω από τον ευρωβουλευτή Γεωργούλη που συντηρεί η Νέα Δημοκρατία.

Η Βουλή διαλύεται αύριο μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εισέρχεται στην τελική ευθεία πριν από τις εκλογές θεωρώντας ότι ο στόχος της πρωτιάς του στις κάλπες της απλής αναλογικής και της συγκρότησης κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας είναι απολύτως εφικτός.

Κι αυτό μολονότι οι σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχουν διέλθει από μία νέα περίοδο κρίσης με αιχμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Γεωργούλη και τους ισχυρισμούς στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη πως ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης το όνομα της καταγγέλλουσας.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει αύριο στη Χαλκιδική, ενώ τη Δευτέρα θα μεταβεί στο νησί της Κω. Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστόν προς τιμήν του εκλιπόντος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νεκτάριου Σαντορινιού ο πρόεδρος του κόμματος θα επιλέξει τα Δωδεκάνησα ως μία από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος.

Κατά τις πληροφορίες την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας θα περιοδεύσει στην Κρήτη και το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση στα Χανιά . Επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη θα συμμετάσχει στο Φόρουμ των Δελφών και την Πέμπτη θα μιλήσει σε εκδήλωση με εκπροσώπους της νέας γενιάς. Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει περιοδεία και ομιλία στην Χίο.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα τυπωθεί σε φυλλάδια τα οποία θα διανεμηθούν στις γειτονιές ώστε οι πολίτες να λάβουν γνώση των προτάσεων για την πολιτική αλλαγή.