ΣΥΡΙΖΑ σε Καραμανλή: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;

Τη δηκτική δήλωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το «ξαφνικό ενδιαφέρον του Τσίπρα για τις Σέρρες, που κράτησε 38 μέρες» σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σε υψηλούς τόνους και με αναφορές στην τραγωδία των Τεμπών.

«Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών έγινε για να κουκουλωθεί η υπεροψία του»

«Ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα.

Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη «συμβολική» παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;» καταλήγει.

-Ad-