ΣΥΡΙΖΑ: Σιωπηρή ενόχληση στην Κουμουνδούρου για την ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Σιωπηρή ενόχληση στην Κουμουνδούρου για την ανάρτηση στο fb του Ευκλείδη Τσακαλώτου άρθρου του με το οποίο διατυπώνει ευθέως κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία για τον χαρακτηρισμό “πολιτικός απατεώνας” που απέδωσε στον πρωθυπουργό.

Η διαφοροποίηση Τσακαλώτου προκάλεσε πολλές συζητήσεις όχι μόνο γιατί επελέγη η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την αναδημοσίευση της από την στήλη Ημερολόγιο του Ευκλείδη (tvxs) στα μέσα Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο λόγω των χειρισμών της για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της καθυστερημένη αντίδρασης της στις πλημμύρες της Καρδίτσας. Αλλά και γιατί έδωσε τροφή στη ΝΔ να σχολιάζει απαξιωτικά για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως ένα κορυφαίο του στέλεχος δείχνει τις αποστάσεις του από την μορφή της κριτικής προς τον Κ. Μητσοτάκη.

Το πρωί συνεδριάζει ο “πρωινός καφές” στην Κουμουνδούρου υπό τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει την εκδήλωση διαμαρτυρίας από μέλη του οργάνου για την παρέμβασή Τσακαλώτου που επίσης συμμετέχει σ αυτό. Ήδη στελέχη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις τους στα social media παίρνουν αποστάσεις από την επιλογή Τσακαλώτου να δείξει την διαφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ κάτω από την ανάρτησή του στο fb έχουν δημοσιευθεί δεκάδες αρνητικά σχόλια υποστηρικτών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επικρίνουμε τον πρώην υπουργό για την τακτική του.

-Ad-