ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα με τους βουλευτές που υπέγραψαν επιστολή διαμαρτυρίας

Έπειτα από την επιστολή τους στο Οργανωτικό και την μυστική σύσκεψή τους στο ξενοδοχείο Τιτάνια ήρθε και η συνάντησή τους με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Αντιπροσωπεία των 24 βουλευτών που υπέγραψαν την περίφημη επιστολή διαμαρτυρίας προς την υπεύθυνη οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Καλαμαρά και ακολούθως πραγματοποίησαν συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο για να αποφασίσουν για τις κινήσεις τους, συναντήθηκε το Σάββατο με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου.

Στην αντιπροσωπεία των βουλευτών που υποστηρίζουν ότι εκφράζουν τις απόψεις περίπου 40 μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ , συμμετείχαν οι Παύλος Πολάκης, Χρήστος Σπίρτζης, Θεοδώρα Τζάγκρη, Χρήστος Γιαννούλης και Γιώργος Τσίπρας. Οι πέντε βουλευτές μετέφεραν στον πρόεδρο του κόμματος τις προτάσεις αλλά και τους προβληματισμούς των συναδέλφων τους με αιχμή το ζήτημα της εγγραφής νέων μελών αλλά και τις οργανωτικές δυσλειτουργίες που παρατηρούνται. Το ραντεβού είχε ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα ο Π. Πολάκης έχοντας την εξουσιοδότηση των περίπου 20 βουλευτών που συναντήθηκαν στο Τιτάνια για να συζητήσουν για τις εξελίξεις στο κόμμα.

Κατά τις πληροφορίες στην συνάντηση του Σαββάτου οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν στον πρόεδρο του κόμματος πως ενδεχομένως θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η υποδοχή των νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, να γίνει πιο λειτουργικός και να μην είναι αποτρεπτικός λόγω της έντονης προσυνεδριακής συζήτησης που γίνεται στις οργανώσεις μελών. Το θέμα αυτό ενδέχεται να συζητηθεί και στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.