ΣΥΡΙΖΑ: «Σύσκεψη με το μισό υπ. συμβούλιο για να μας πουν ότι είναι υποχρεωτική η μάσκα – Την κατήργησε χωρίς εξήγηση η κυβέρνηση»

Την έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την αύξηση των κρουσμάτων και την απόφαση για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και πολυκαταστήματα σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του μισού υπουργικού συμβουλίου με αφορμή την επικίνδυνη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, για να καταλήξουν πως η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους και πολυκαταστήματα, την οποία η κυβέρνηση χωρίς εξήγηση κατήργησε πριν μία εβδομάδα, πρέπει τελικά να είναι υποχρεωτική», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «το αλαλούμ δυστυχώς συνεχίζεται…».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν σε πλήρη σύγχυση» σχολίασε η ΝΔ

«Στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν σε πλήρη σύγχυση. Σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση για μέτρα που δεν ανακοινώθηκαν ποτέ. ‘Η δεν διαβάζουν ή δεν καταλαβαίνουν. Μάλλον συμβαίνουν και τα δύο» σχολίασε η ΝΔ απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα απάντηση από την αξιωματική αντιπολίτευση…

«Πριν μία εβδομάδα η κυβέρνηση, παρά την αντίθετη γνώμη των ειδικών, κατήργησε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μάζεψε όλο το υπουργικό συμβούλιο για να καταλήξει να πει πόσο σημαντικό είναι να τηρείται η χρήση μάσκας. Αντί να λένε ασυναρτησίες και να αυτοαναιρούνται, ας ακούσουν τους ειδικούς και ας καταλήξουν κάπου. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.