ΣΥΡΙΖΑ: Θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης

Επιμένει στο θέμα του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας μέσω κύκλων του στις αντίστοιχες διαρροές της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν «Κύκλοι της κυβέρνησης μιλούν για πλασιέ συμφερόντων. Κάτι θα ξέρουν από πλασιέ. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύκλοι, με κέντρο το Μαξίμου, τις τελευταίες ημέρες πρέπει να είναι εξαιρετικά ταραγμένοι. Δεν είναι και λίγο να χαλάσει η δουλειά τόσων εκατομυρίων”.

Επί της ουσίας για το θέμα του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες οι ίδιες πηγές αναφέρουν: “Τα πολλά λόγια-της κυβέρνησης-είναι φτώχεια. Με τον διαγωνισμό που η κυβέρνηση Μητσοτάκη αιφνιδίως ακύρωσε, η συντριπτική πλειοψηφία των 25 φορέων-εταιρειών που είχαν προσκληθεί, πληρούσαν τις προδιαγραφές κι έτσι μπορούσαν να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά. Επομένως θα μπορούσε να υπάρξει ανταγωνισμός προς όφελος του δημοσίου. Ο νέος διαγωνισμός τελικά που προχωρά με έγχρωμη φωτογραφία, αυξάνει το κόστος με μία μη προτυποποιημένη τεχνολογία που πιθανώς ευνοεί ελάχιστα συγκεκριμένα εταιρικά σχήματα, χωρίς να προσθέτει απολύτως τίποτε στο επίπεδο της ασφάλειας”.

Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ ρωτά: “Στο διαγωνισμό Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη πόσες προσφορές, από πόσους φορείς-εταιρείες, θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτές; Δεν θέλουμε να πιστέψουμε οτι θα είναι μόνο ΜΙΑ ή ελάχιστες. Διότι τότε θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα οι κύριοι Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης.

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν. Τον Μάρτιο που ολοκληρώνεται η διαδικασία του διαγωνισμού θα πέσουν οι μάσκες”.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Κεραμέως: Τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων επεκτείνονται και στον Δήμο Αμοργού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Love is in the… pizza: limited edition γεύσεις & προσφορές από τη l’artigiano για τον Άγιο Βαλεντίνο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Θέμα χρόνου το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο από την τραγωδία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αμοργό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος στη Θεσσαλονίκη
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Σε 45 λεπτά ενδεχόμενο τσουνάμι θα φτάσει στην Τουρκία» – Τι λέει ο Παπαδόπουλος για τους σεισμούς στη Σαντορίνη
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΝΦΙΑ: Απαλλάσσονται για τα έτη 2023 και 2024 πάνω από 110.000 δικαιούχοι – Ποιους αφορά η απόφαση της ΑΑΔΕ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παύλος Κοντογιαννίδης: «Στην ουσία οι άνδρες παραμένουμε να είμαστε αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Πούτιν προσκάλεσε τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί τη Ρωσία
12 Φεβρουαρίου, 2025