Η αυλαία του Πάσχα στις Κυκλάδες πέφτει και η Σύρος ζει σήμερα τη μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων, με το λιμάνι της Ερμούπολης να βρίσκεται στο επίκεντρο της κίνησης.
Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες επισκέπτες συγκεντρώνονται στον χώρο του λιμανιού, περιμένοντας την επιβίβασή τους στα πλοία της επιστροφής.
Οι εικόνες θυμίζουν καλοκαιρινή έξοδο, με βαλίτσες, οικογένειες και παρέες να σχηματίζουν ουρές.
Η αυξημένη επιβατική κίνηση καταγράφεται σε όλα τα δρομολόγια, με τα πλοία να αναχωρούν γεμάτα, μεταφέροντας τους εκδρομείς πίσω στην καθημερινότητα μετά τις πασχαλινές διακοπές στο νησί.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, η Σύρος αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το Πάσχα, με υψηλές πληρότητες και έντονη τουριστική δραστηριότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών.
Στο λιμάνι επικρατεί έντονη κινητικότητα, με συνεχείς αφίξεις οχημάτων και ταξιδιωτών, ενώ η διαδικασία επιβίβασης εξελίσσεται υπό πίεση λόγω του μεγάλου όγκου κόσμου.
Παρά την αυξημένη κίνηση, η ροή εξελίσσεται ομαλά, με τους ταξιδιώτες να αποχωρούν με θετικές εντυπώσεις από το πασχαλινό τους ταξίδι στη Σύρο.
Πηγή: cycladeslive.gr














