Σύζυγος Αγγελίδη: Ο άντρας μου είναι φυτό – Ζητεί 2.796.000 ευρώ

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ζητεί το ποσό των 2.796.000 ευρώ από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρία για το τροχαίο που οδήγησε τον παρουσιαστή στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Βαρσάμη είπε στο δικαστήριο ότι  «ο σύζυγός μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον», ενώ εξηγώντας τα έξοδα που έχει πλέον η οικογένεια και το μισθό του συζύγου της που λείπει, ανέφερε: «Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα το Blend όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».

Στη συνέχεια ο συνήγορος του οδηγού Λεωφορείου ανέφερε «Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δεν φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του».

Από την πλευρά του, ο οδηγός του λεωφορείου, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τροχαίο: «Κινούμουν στην αριστερή λωρίδα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τα φανάρια ήταν κόκκινα και άφησα το λεωφορείο να ρολάρει, αλλά έγιναν πράσινα τα φανάρια και συνέχισα την πορεία μου. Σε εκείνο το σημείο είδα πάνω έντονα φώτα, μια λάμψη, είδα ότι μια μηχανή εκσφενδονίστηκε δέκα μέτρα κι έφτασε ο αναβάτης στο πεζοδρόμιο και η μηχανή σταμάτησε 5-6 μέτρα παρακάτω. Κατέβηκα και ένας κύριος που ήταν μάρτυρας μου λέει δεν φταις σε τίποτα. Έφυγε αυτός μετά το ΕΚΑΒ. Μάλιστα κινδύνεψε και η ζωή του για να σβήσει τη φωτιά με τη μηχανή» είπε.

Πρόεδρος: Πώς εξηγείται να υπάρχουν οι χαραγές 15 μέτρα πριν την τελική θέση της μηχανής, η οποία φαίνεται πάντα δεξιά;

Οδηγός: Έκανε γκελ στη γωνία του λεωφορείου. Σύρθηκε δεξιά και έγινε ανάφλεξη. Ακούσαμε για αλλαγή πορείας από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή. Δεν αλλάζει λωρίδα με ταχύτητα. Μόνο ομαλά αλλάζεις πορεία αλλιώς χάνεται ο έλεγχος. Όταν άλλαζα λωρίδα δεν είδα καμία μηχανή. Ήταν νύχτα θα έβλεπα τα φώτα.

Πληροφορίες από ethnos.gr