Σύζυγος Φώφης Γεννηματά: Τι δήλωσε για την κηδεία της και την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, ανέφερε ότι στην κηδεία της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκέντρωνε χρήματα από δωρεές και φέρεται εκείνη την ημέρα να μάζεψε περίπου 31.000 ευρώ.

«Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Και από εκεί και πέρα μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

Επίσης, ανέφερε ότι «μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στου κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιο λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό».

«Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

-Ad-