Τα 105 λεπτά της φρίκης: 28χρονος επιτέθηκε σε 92χρονη και τη βίασε

Ένας άνεργος 28χρονος που ζει σαν ερημίτης κατηγορείται ότι διέρρηξε το σπίτι 92χρονης και τη βίασε, σε μια οδύσσεια που κράτησε 105 λεπτά και η αστυνομία ισχυρίζεται πως είναι μια από τις χειρότερες επιθέσεις που έχει δει.

Ο Craig Anthony Wheatman παραβίασε το σπίτι της ηλικιωμένης τα ξημερώματα του Σαββάτου και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Ο Wheatman, κάτοικος νότιας Αυστραλίας, συνελήφθη και κατηγορείται πλέον για σωρεία κακουργημάτων. Αρνήθηκε μάλιστα να εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα, με τη δικηγόρο του Catherine Hunter να ισχυρίζεται πως ο πελάτης της δεν θέλει να καταθέσει αίτημα για να μην προφυλακιστεί.

Η 92χρονη επιβίωσε από τη βάρβαρη επίθεση και ειδοποίησε την οικογένειά της μέσω εφαρμογής για επείγοντα περιστατικά. Την πήγαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πήρε τελικά εξιτήριο.

«Είναι ίσως ένα από τα πιο αποτρόπαια περιστατικά που έχω δει σε 30 χρόνια καριέρας στην αστυνομία», δήλωσε ο διοικητής του αρμόδιου τμήματος της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Chris Goddard.

Ο Wheatman ζούσε κοντά στο σπίτι του θύματος, οι γείτονες λένε πάντως πως του έκαναν έξωση πριν από μερικούς μήνες και είχε μετακομίσει στο Σίδνεϊ.

-Ad-