Τα fake news πεθαίνουν στον αέρα

Συγγνώμη, έχετε δει τι τους κάνει ο Χριστοφορίδης;

Σηκώνει το tablet, δίνει χαρτιά στους διπλανούς του, μοιράζει απαντήσεις και μετά τους στριμώχνει στη γωνία, θέτοντας εκείνος τις ερωτήσεις! Κάθε εμφάνισή του και μια μετωπική σύγκρουση με τους εκπροσώπους της γαλάζιας παραποίησης. Οι άλλοι πάνε με το κουστούμι τους και εκείνος με έναν πάκο χαρτιά, που τα απλώνει στα τηλετραπέζια. Και μετά αρχίζει το πάρτυ. Κάθε φορά έχουμε πάρτυ!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι στο Newsique, που αυτός που τα κάνει αυτά είναι ο Γιώργος Χριστοφορίδης. Αυτός ο -εμμονικός με την έρευνα και την αλήθεια- δημοσιογράφος, που δείχνει να έχει κηρύξει έναν κανονικό πόλεμο στα γαλάζια fake news. Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που δεν άλλαξε καθόλου τελικά.

Απέναντι σε Κυρανάκη, Ρωμανό, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Γιάννη Λοβέρδο, Χάρη Θεοχάρη, ο διαβασμένος και μπαρουτοκαπνισμένος Χριστοφορίδης έστησε κανονικά πάρτυ αλήθειας, που σου έφερναν στο μυαλό την ημέρα που καίνε τον καρνάβαλο! Με τα επίσημα στοιχεία στα χέρια και με το θάρρος που του δίνει η δημοσιογραφική του έρευνα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαλύει όλο το γαλάζιο καταστροφολογικό αφήγημα, από την αρχή ως το τέλος, κάθε φορά, μέσα στα μούτρα του Νεοδημοκράτη, που κάθεται απέναντί του.

Και μετά από τον πρόλογο, η ερώτηση είναι:

Προφανώς, έχετε ακούσει τα στελέχη της ΝΔ να λένε ότι το 2014 άφησαν τη χώρα με πλεόνασμα και ανάπτυξη, έτσι δεν είναι; Αλλωστε, εκεί βάσισαν τα πάντα. Ότι ενώ εκείνοι είχαν πετύχει, ήρθε μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και μας κατέστρεψε. Θαυμάσια.

Τώρα, δείτε τι έπαθαν αυτοί που τα έλεγαν αυτά, όταν βρέθηκαν μπροστά στον Χριστοφορίδη…

ΥΓ. Μπράβο σου, Γιώργο Χριστοφορίδη, που τους τα λες εκεί, μπροστά τους. Μας αρέσει πολύ να βλέπουμε τα πρόσωπά τους, όταν τους εμφανίζεται η αλήθεια κατάμουτρα. Μα, έγιναν τόσο ενδιαφέρουσες αυτές οι εκλογές! Η βάση δεδομένων μας, στη διάθεσή σου.