Τα γεύματα υψηλής πρωτεΐνης THE LOWCALS «σερβίρονται» σε 30 επιλεγμένα καταστήματα Σκλαβενίτης

Τα καινοτόμα πρωτεϊνικά γεύματα THE LOWCALS, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια ολόκληρη διατροφική φιλοσοφία και απευθύνονται σε όσους επιλέγουν το υγιεινό φαγητό, χωρίς εκπτώσεις στη γεύση, είναι διαθέσιμα σε 30 επιλεγμένα καταστήματα «Σκλαβενίτης».

Οι πέντε συνταγές, Enchiladas Chili Con Carne, Καρμπονάρα Light, Noodles Κοτόπουλο, Κριθαρότο Κοτόπουλο, Σαλάτα Κινόα Κοτόπουλο, χαρακτηρίζονται από το τρίπτυχο: υψηλή πρωτεΐνη, ισορροπημένες θερμίδες και μειωμένα λιπαρά, ενώ περιέχουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν πρωτεϊνική διατροφή.

Τα γεύματα THE LOWCALS έχουν σχεδιαστεί με φροντίδα από μια ομάδα ανθρώπων που προτάσσει το ευ ζην, τη σωματική άσκηση και την ευεξία και απευθύνονται σε όσους θέλουν να δυναμώσουν το μυϊκό τους σύστημα, σε αθλητές, σε όσους έχουν βαρεθεί τις μονότονες και εξαντλητικές δίαιτες και σε εκείνους που επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά και να έχουν μια ανάλαφρη αίσθηση στο σώμα και την ψυχολογία τους, αλλά δεν έχουν τον χρόνο να μαγειρέψουν.

Σε κάθε μερίδα THE LOWCALS αναγράφονται οι θερμίδες, η ποσότητα της πρωτεΐνης και τα ποσοστά των λιπαρών, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να έχει τον έλεγχο του διατροφικού του πλάνου κάθε μέρα, με εύκολο τρόπο.

Επιπλέον, με σεβασμό στο περιβάλλον και με προτεραιότητα τη βιωσιμότητα, οι συσκευασίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα THE LOWCALS είναι η φυσική επιλογή κάθε καταναλωτή που θέλει να γίνει μέλος μιας «κοινότητας» η οποία προάγει έναν τρόπο διατροφής ολιστικό, υγιεινό και εύγεστο και πλέον διατίθενται φρεσκομαγειρεμένα από τα 30 επιλεγμένα καταστήματα Σκλαβενίτης, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η ομάδα των THE LOWCALS αποτελείται από τους Dr. Δημήτρη Δελλή, Παθολόγο-Διατροφολόγο που εξειδικεύτηκε στα μεταβολικά νοσήματα και τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, στο τμήμα Διατροφής του καθηγητή κ. Κατσιλάμπρου, στην Α.Π.Π.Κ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Genome Analysis, που δραστηριοποιείται στο τομέα της Μοριακής Διάγνωσης και Διατροφογενετικής και συγγραφέα του βιβλίου «Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης», τη Σάντρα Τσιλιγγερίδου, Ψυχοθεραπεύτρια, Αναλύτρια Ομάδας και Θεραπεύτρια Ζεύγους & Οικογένειας, τακτικού μέλους της Ελληνικής Εταιρείας Αναλυτικής Ομαδικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας, με εκπαίδευση στη διάγνωση και θεραπεία της Ψυχογενούς Βουλιμίας, στη Θετική Ψυχολογία και στην Ψυχοσωματική Υγεία και τον Χρήστο Μελά, πτυχιούχο Πολιτικών Επιστημών, Διδάκτορα Οικονομολόγο και Σύμβουλο επιχειρήσεων, βραβευμένο ως «Καλύτερο Ευρωπαίο Investment Officer» κατά τη θητεία του στην ΟΠΑΠ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γεύματα και τα καταστήματα στα οποία θα τα βρείτε, επισκεφθείτε το www.thelowcals.gr