Τα γραφεία της Novibet γίνονται hub καινοτομίας

H Novibet αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του online gaming με το 2023 να τη βρίσκει σε 10 αγορές και με περισσότερους από 800 εργαζόμενους. Μάλιστα, μέσα στο 2023 η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα ιδιαίτερα διευρυμένο πλάνο επέκτασης σε 6 νέες χώρες (Βραζιλία, Χιλή, Εκουαδόρ, Κύπρο, Καναδά και Νέα Ζηλανδία) οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στις αγορές της Ελλάδας, Ιρλανδίας, Ιταλίας και Μεξικό που η εταιρεία είχε ήδη παρουσία. Κομβικός παράγοντας για την επιτυχή έκβαση των παραπάνω είναι η έμφαση της εταιρείας στον τεχνολογικό παράγοντα. Δεν είναι τυχαίο ότι το τμήμα τεχνολογίας της Novibet είναι από τα πλέον πολυπληθέστερα της εταιρείας!

Η τεχνολογική υπεροχή της Novibet έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει τη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, παράγοντας τεχνολογία εξ ολοκλήρου in-house. Με στόχο να παρέχει την απόλυτη εμπειρία χρήστη, η ομάδα τεχνολογίας εργάζεται με Agile Methodology (Scrum) δίνοντας έμφαση στη στενή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας και την τακτική αναθεώρηση των πρακτικών που ακολουθούνται ώστε να διασφαλίζεται πάντα ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του πελάτη.

Στα γραφεία της Novibet τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε ένα διήμερο στη δημιουργία ‘production-ready’ ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning.

Hackathon στα γραφεία της Novibet με την τεχνική νοημοσύνη στο επίκεντρο

Στα γραφεία της Novibet τον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε ένα διήμερο Hackathon αφιερωμένο στη δημιουργία ‘production-ready’ ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning. Οι συμμετέχοντες σχημάτισαν ομάδες και συν-δημιούργησαν prototypes και product enhancements δίνοντας προτεραιότητα σε AI features. Έπειτα από παραγωγικό brainstorming και διατμηματική συνεργασία, οι συμμετέχουσες ομάδες ανέπτυξαν τις ιδέες τους κλείνοντας τη δεύτερη ημέρα του Hackathon με το pitching των προτάσεων.

Η δεύτερη ημέρα έκλεισε με τις ομάδες να λαμβάνουν πολύτιμο feedback για τις ιδέες τους και πώς αυτές θα μπορούσαν να περάσουν σε υλοποίηση ενδυναμώνοντας περαιτέρω την εμπειρία χρήστη που προσφέρει η πλατφόρμα της Novibet.

Η Novibet επιχειρεί μέσα από σειρά συνεργειών με Πανεπιστημιακούς φορείς και συλλόγους δραστήριων φοιτητικών ομάδων, όπως το ThinkBiz, να ξεκλειδώσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες κάθε φοιτητή.

Γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην αγορά εργασίας και το πανεπιστήμιο

Η Novibet, με τα επίπεδα ανάπτυξης που επιδεικνύει, δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για τα ανερχόμενα ταλέντα της εγχώριας αγοράς εργασίας. Τα μέλη του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας και συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops με βασική θεματολογία το Business Intelligence & Data Management. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος όπως τεχνολογία, στατιστική, marketing και διοίκηση επιχειρήσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Novibet, να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, και να δουλέψουν μέσα από ομάδες σε πραγματικά projects.

Η Novibet, παράλληλα με την αναπτυξιακή της τροχιά, μεριμνά για την αξιοποίηση του ταλέντου στην ελληνική αγορά εργασίας. Πρόσφατα, μέλη του ThinkBiz επισκέφθηκαν τα γραφεία της εταιρείας και συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops με βασική θεματολογία το Business Intelligence & Data Management. Οι συμμετέχοντες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος όπως τεχνολογία, στατιστική, marketing και διοίκηση επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Novibet, να ανταλλάξουν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, και να δουλέψουν μέσα από ομάδες σε πραγματικά projects. Η Novibet άλλωστε επιχειρεί μέσα από σειρά συνεργειών με Πανεπιστημιακούς φορείς και συλλόγους δραστήριων φοιτητικών ομάδων, όπως το ThinkBiz, να ξεκλειδώσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες κάθε φοιτητή. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η γεφύρωση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας ώστε οι νέες γενιές να αποκτούν από νωρίς εικόνα για το συνδυασμό των κατάλληλων δεξιοτήτων που θα τους διαφοροποιήσουν.

Εξερεύνησε την διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Novibet στο careers.novibet.com.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.