Τα «μαζεύει» η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη: «Απλά φοβήθηκα και κάλεσα την αστυνομία»

Η Σοφία Μιχαλοπούλου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε να καταγγείλει τον σύζυγό της, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

«Ήταν ένας διαπληκτισμός στο σπίτι μας, όπως σε όλα τα ζευγάρια και κάποια στιγμή επειδή ξέφυγε και πήρα τηλέφωνο για να έρθουν για μία απλή σύσταση. Από ότι φαίνεται έχει αλλάξει ο νόμος και περάσαμε την αυτόφωρη διαδικασία και ξαφνικά βγαίνουν ψευδείς πληροφορίες και στα μανταλάκια», είπε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη μετά την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του.

«Δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια να με στραγγαλίσει, ήταν μόνο λεκτική διαμάχη. Όλο αυτό έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός», υποστηρίζει η ίδια μιλώντας στον Alpha.

«Δεν έγινε αυτό το κακό, που βγήκε (ότι έγινε) σήμερα. Ήθελα να προλάβω μία ενδεχόμενη απειλή και γιαυτό κάλεσα την αστυνομία που ήρθε αμέσως. Έχω βιώσει δυσάρεστα περιστατικά στο παρελθόν».

«Δεν θα ζούσε χωρίς εμένα»
Η Σοφία Μιχαλοπούλου εμφανίστηκε σε έντονη ψυχολογική κατάσταση, ταραγμένη εξηγώντας ότι όλα ξεκίνησαν από έναν απλό καυγά, ο οποίος ωστόσο πήρε άσχημη τροπή με αποτέλεσμα η ίδια να φοβηθεί και να καλέσει την αστυνομία για να προλάβει τα χειρότερα.

Αναφερόμενη στον εθισμό του Γιάννη Γιοκαρίνη από το αλκοόλ και την απεξάρτησή του η σύζυγός του εξηγεί ότι είναι μία πολύ εύθραυστη κατάσταση καθώς μπορεί να προκαλέσει κρίσεις επιθετικότητας, «Μπορεί από μία λέξη, από μία κίνηση να ανασύρει στον εγκέφαλό του τον μεθυσμένο εαυτό του και να φέρεται σαν μεθυσμένος ενώ δεν έχει πιει».

Σε άλλο σημείο η κυρία Μιχαλοπούλου σημειώνει ότι «δεν θα ζούσε χωρίς εμένα, δεν θα τον βλέπατε. Ευτυχώς έχει ξαναβρεί τον εαυτό του».