Τα προγράμματα των καναλιών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μία ανάσα πριν την εκπνοή του 2019, τα στελέχη των καναλιών στοχεύουν να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει στον ANT1 με τον καθιερωμένο τρόπο: στις 06.00 την πρώτη καλημέρα θα πει ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» και στις 10.00 τη σκυτάλη θα πάρει η Φαίη Σκορδά με την παρέα της. Στο «Πρωινό» καλεσμένοι θα βρεθούν οι Alcatrash για να ανεβάσουν τον υδράργυρο της διασκέδασης, ενώ, εκτός από πολύ κέφι, συζήτηση, τραγούδι και χορό, θα υπάρξουν έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για την καινούργια χρονιά, συνταγές για το γιορτινό τραπέζι από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη, προτάσεις για τις γιορτινές εξόδους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με επαναλήψεις σειρών και τo αγαπημένo τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», ενώ στις 20.45 οι τηλεθεατές αναμένεται να καθηλωθούν για να δουν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, επιστρέφει στις οθόνες για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του καναλιού. Στις 21.45, η παρέα της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα» εκτελεί χρέη οικοδεσπότη και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με ένα χορταστικό, εορταστικό επεισόδιο.

Ο ALPHA, την τελευταία ημέρα του χρόνου, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα δικά του πρόσωπα. Έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» θα βγει στον αέρα στις 08.00 και θα κρατήσει συντροφιά, ως είθισται, με γιορτινά θέματα και καλεσμένους- έκπληξη. Στις 13.00, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, που εκτός από τη ζωή είναι και ζευγάρι στη νέα κινηματογραφική ταινία «Για πάντα…». Στο πρόγραμμα ακολουθούν επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών, ενώ η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με την ταινία «Ο Θησαυρός». Μία μόλις ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, «Ο Άγιος Βασίλης μου» κάνει ποδαρικό στο 2020 για να σας θυμίσει ότι καμιά φορά για να πιστέψουμε στα παραμύθια, πρέπει να τα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι.

OPEN με Καινούργιου και πρωτοχρονιάτικο σόου
Η Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε», την τελευταία μέρα του χρόνου, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με τραγούδια για όλα τα γούστα και μοναδικές ερμηνείες. Μαζί της θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Αποστολία Ζώη, ο Θάνος Καλλίρης, ενώ τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα τα πει η Φιλαρμονική Ορχήστρα μαζί με παιδική χορωδία.

Το βράδυ, στις 21.45, το κανάλι έχει δημιουργήσει ένα πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Νίκο Κοκλώνη. Στο πιο κεφάτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, η Δέσποινα Βανδή θα απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η μοναδική ερμηνεύτρια θα φέρει στη σκηνή την ξεχωριστή της ενέργεια, σε μια εμφάνιση με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και πολλές εκπλήξεις. Special guest της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του.

STAR κλασικά
Το STAR και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ακολουθεί την πεπατημένη με ένα πρόγραμμα γεμάτο από παιδικές σειρές, μέχρι το μεσημέρι. Στην prime time και τη βραδινή ζώνη πρωταγωνιστούν αγαπημένες εορταστικές ταινίες, όπως «Μόνος στο σπίτι 3» και «A bad mom Christmas», ενώ στις 01.30 κάνει ποδαρικό στο 2020 χαρούμενα και αισιόδοξα με το μαγνητοσκοπημένο μουσικό πρόγραμμα από το κέντρο «Club 22» με τους Πάνο Κιάμο, Νίκο Κουρκούλη.

ΕΡΤ… μουσικά
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019) στις 22.00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος βάζουν τα γιορτινά τους και φιλοξενούν στο στούντιό τού «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» δύο μεγάλες φωνές.

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Κατερίνα Κούκα στήνουν ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο γλέντι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους – και όχι μόνο. Τη βραδιά ανοίγει η μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος με τον μαέστρο Δημήτρη Κουνδουράκη σε υπέροχες γιορτινές μελωδίες.

Την ίδια ημέρα, η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για την υποδοχή του καινούργιου χρόνου. Εκεί, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα εντυπωσιακό σόου μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και οικοδεσπότες της βραδιάς τον Θέμη Γεωργαντά και τη Νάντια Μπουλέ.

Πιστή στην παράδοση δεκαετιών, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα μεταδώσει ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 12.15, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Musikverein, την καθιερωμένη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης με διευθυντή τον Λετονό Andris Nelsons.

ΣΚΑΪ με ενημέρωση & Σπύρο Παπαδόπουλο
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου θα βγουν στον αέρα, με το «Σήμερα», «Αταίριαστοι» να βρίσκονται επί το έργον. Σειρές, ταινίες και επαναλήψεις ακολουθούν, ενώ στις 22.30 ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα κρατήσει, ως είθισται, παρέα με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά».