Τα SMS φρίκης του δάσκαλου – Ενώπιον του ανακριτή για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα

Αντιμέτωπος με μία κακουργηματικού βαθμού κατηγορία και μία σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί ο εκπαιδευτικός, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε, με ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε μέσω εφαρμογών, ανήλικες μαθήτριές του.

Ο 55χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο στα νοτιοανατολικά προάστια φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριές του από τις οποίες, όπως καταγγέλεται, ζητούσε να βρεθούν εκτός σχολείου.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δράση του δασκάλου, πατέρα ανήλικων παιδιών, αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες γονέων τριών μαθητριών του στο δημοτικό σχολείο που δίδασκε, προς τις οποίες έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου επιδιώκοντας να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Τα SMS φρίκης του δάσκαλου

Ένα ακόμη στοιχείο που αποτυπώνει την αρρωστημένη δράση του 48χρονου αποκαλύπτεται μέσω της κατάθεσης του μετα την σύλληψη του και μεταφορά στα γραφεία του Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

Στις ερωτήσεις των αρμόδιων αστυνομικών ο “δάσκαλος” φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε για το… καλό των παιδιών. “Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους” φέρεται να υποστήριξε ο “εκπαιδευτικός” αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι τα SMS που έστελνε στις μαθήτριες:

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…»
– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»
– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια η οποία όχι μονο ντρέπεται αλλα επιδεικνύει πολύ ώριμη στάση απένταντι σε αυτο το αρπακτικο, διαισθανόμενη προφανώς τον κίνδυνο. Σε άλλο διαλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Εισαι όμορφη. Αν καναμε ιδιαιτερα μαθήματα θα ηταν αλλού το μυαλό μου.»

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Mega τζακ ποτ 18,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του παιχνιδιού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«Τα ενοίκια και οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί και θα αυξάνονται συνέχεια» – Κακά τα μαντάτα στην εύρεση σπιτιού
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Νεκρό ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Η πορεία της κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές και πότε θα πλήξουν τα φαινόμενα, σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Εκκένωση των νοσοκομείων στα νότια προάστια της Βηρυτού μετά τα ισραηλινά πλήγματα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Νίκος Κοτζιάς: Προς τα πού;
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Ξέσπασε διαδικτυακός πόλεμος στα social media – «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Συνελήφθη πρώην μοντέλο – Έκρυβε τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγό της σε διαμέρισμα στην Αθήνα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«Τι ακριβώς συνέβη και τα παιδιά γνώριζαν την πράξη & την αναπαρήγαγαν;» – Ερωτήματα για τον βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του
29 Σεπτεμβρίου, 2024