Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που κρεμάστηκε με γραβάτα έξω από το Ωδείο Αθηνών

Ο Γιάννος Παπαϊωάννου, ήταν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα… Γεννημένος στο Λούβρο της Αρχαίας Ολυμπίας, λάτρεψε τον “κάλλιστο της Ελλάδας τόπο” και θέλησε από το δικό του μετερίζι να τον υπηρετήσει.

“Έφυγε” χθες το βράδυ στην Αθήνα, με τον δικό του τρόπο, και βρέθηκε νεκρός έξω από το Ωδείο Αθηνών, απέναντι από το σπίτι που διέμενε.

Τα άσχημα μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στην Ηλεία… Η αναζήτηση στοιχειών ταυτότητα από τους αστυνομικούς, μέσω του κινητού τηλεφώνου του.

Το πρωί της Τρίτης η είδηση του θανάτου του, άρχισε να γίνεται γνωστή. Όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί…Ο Γιάννος, ήταν ένας ευφυής άνθρωπος… Αγαπούσε την Ολυμπία και ήθελε να την υπηρετεί. Και παράλληλα κρατούσε ζωντανό το όραμά του για μια Ολυμπία αντάξια του μεγαλείου του παρελθόντος στο παρόν και το μέλλον.

Ήταν ένας άνθρωπος με δυνατή σκέψη που περνούσε στο χαρτί γράφοντας άρθρα, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις και συμμετέχοντας σε φορείς και πρωτοβουλίες. Ήταν όμως και ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες.

Υπήρξε ειδικός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας Θύμιου Κοτζιά και αδερφός της δημοτικής συμβούλου Άννας Παπαϊωάννου.

Πηγή: ilialive.gr

-Ad-