Τάσος Ποτσέπης: Ο «αγάπη μόνο» κόπηκε από Ειδικός Φρουρός, αλλά δεν το βάζει κάτω!

Τάσος Ποτσέπης: Ο Τάσος Ποτσέπης, ο γνωστός και ως «αγάπη μόνο», κόπηκε τελικά από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός.

Τάσος Ποτσέπης: Παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, αντίθετα από τον αδερφό του Κωνσταντίνο, ο οποίος κρίθηκε ικανός.

Ο 26χρονος είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις χάρη στα μόρια που πήρε. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Το μεσημέρια του Σαββάτου, ο Τάσος Ποτσέπης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη. «Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις»… Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα…» , είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό σώμα. Πάω στο Λιμενικό σώμα γερά και δυναμικά…» .

Τάσος Ποτσέπης | Ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» Τάσο Ποτσέπη

Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ» περιγράφει ο ίδιος στην Espresso.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αδερφός του «αγάπη μόνο», Κωνσταντίνος, πέρασε τις εξετάσεις για ειδικός φρουρός.